A Altoplast desenvolupem i produïm envasos intel·ligents per al sector industrial. El nostre principal objectiu es basa en el desenvolupament de solucions innovadores i eficients que permetin als nostres clients garantir i optimitzar l'embalatge correcte per a les seves peces. Amb les noves tecnologies i l'ajuda professional dels nostres tècnics d'enginyeria, hem aconseguit ser més competitius cada dia, així com ser una de les empreses pioneres en el nostre sector a nivell europeu.
Altoplast es caracteritza per ser l'única empresa especialitzada en el sector d'embalatge amb capital 100% nacional.La nostra història 2008-2019
Oficines

La xarxa comercial d'Altoplast s'administra des de les seves oficines centrals, i també ofereix un servei de postvenda per a brindar solucions a les preguntes o necessitats que els nostres clients puguin tenir.

L'equip de vendes d'Altoplast està present a Espanya, Portugal, Itàlia, França i Alemanya, on atenem les necessitats de cada client amb personal tècnic especialitzat.

Les nostres oficines estan formades per una oficina tècnica i una oficina central amb els següents departaments:

- Departament de compres
- Departament de vendes
- Departament comercial
- Departament de rrhh
- Departament d'administració-finances
- Departament de comptabilitat
- Departament de logística
- Departament de màrqueting
- Departament de qualitat


Els nostres embalatges de principi a fi

La nostra agilitat i capacitat productiva són fruit d'haver integrat tots els processos per a dissenyar, desenvolupar i produir tots els nostres embalatges. Disposar de l'última tecnologia i experiència fan que dia a dia siguem capaços de continuar innovant en els nostres embalatges.Disposem d'un equip de professionals del sector de la confecció que garanteixen que els acabats dels nostres embalatges siguin sempre de màxima qualitat.

Maquinària específica per a cada producció.

80 línies per a la confecció tèxtil.

6 línies de tall automatitzat.En la secció plàstica trobem tots els recursos humans i tecnològics per a fabricar els diferents embalatges: caixes o contenidors específics.

Manipulacions plàstiques.

Soldadura plàstica.

Mecanitzats.Compromesos amb la qualitat

A Altoplast estem compromesos amb la qualitat, des d'un enfocament global, per això tots els nostres departaments treballen i col·laboren sota la premissa que la qualitat no sols s'aconsegueix a través dels nostres productes, la qualitat a Altoplast es treballa des de tots els àmbits, com la seguretat, l'organització i la protecció del medi ambient, és per això que els nostres productes són reutilitzables, es fabriquen amb materials reciclables i es dissenyen per a disminuir l'impacte mediambiental. El nostre compromís amb la qualitat està avalat per la certificació ISO 9001.
Compromesos amb el medi ambient

A Altoplast estem compromesos amb la protecció del medi ambient, és per això que els nostres productes són reutilitzables, es fabriquen amb materials reciclables i es dissenyen per a disminuir l'impacte mediambiental.